fbpx
Selecteer een pagina
Wat is Learn2grow en wat zeggen anderen?

Even voorstellen

Wat is Learn2grow?

Learn2grow is tegelijk een kleine en een grote organisatie. 
Enerzijds is learn2grow het eenmansbedrijf van Paul Westeneng. Anderzijds het in de loop der jaren opgebouwde netwerk van onderwijskundigen, interaction designers, illustrators, videospecialisten en programmeurs.
Samen zorgen we voor een optimaal resultaat!

Aanbevelingen

Wat anderen zeggen

Paul really knows his stuff, is very loyal and works hard. 

 

 

Jan Willem Krooshof

Directeur, Lopexs BV

We kunnen er altijd weer van genieten dat je meer ziet en anders kijkt dan menig ander.

 

Bart Andriessen

Directeur, Andriessen en Partners

True professional: as an expert in e-learning and in his working methods. He is always willing to share his knowledge and ideas, never forgets to get results.

Carolien Bouwmans

Algemeen manager, Andriessen en Partners

Ik heb de afgelopen 4 jaar samengewerkt met Paul. Ik heb hem leren kennen als betrokken, flexibel en hard werkend. Hij denkt mee vanuit de klant en stelt zich pro-actief op. Hij is resultaat gericht en komt zijn afspraken na. Als persoon ook nog fijn om mee samen te werken: wat wil je nog meer!

Kees Versteeg

Directeur-bestuurder, Hondsrug College Emmen

Paul showed a good level of analysis skills and brought in the right ideas. He works well in stressful situation and can be relied on to maintain a calm approach. Paul was positively regarded among other colleagues in his work at Atos Origin.

 

 

Samir El Awadi

Global Account Director, Atos Origin

Paul is committed to what he is doing, with a great deal of creativity in the design and riguour in the execution. He is a real expert in pedagogical/IT related issues and learning. Working with him is an enrichment and a delight. He delivers value for money, without any doubt.

 

Walter Baets

Directeur, Notion Nijenrode

Portfolio

Klant voorbeelden

Erasmus Medisch Centrum

Met de medische hemofilie deskundigen van Erasmus Medisch Centrum ontwikkelde learn2grow een e-learning programma om de thuisbehandeling van hemofiliepatiënten te ondersteunen.
Hierdoor neemt enerzijds de kennis over wat te doen bij een noodsituatie toe. En anderzijds de vaardigheid in het dagelijks toedienen van de medicatie.

SHO Horeca

Met de inhoudelijke experts van SHO Horeca ontwikkelde learn2grow een examentraining Sociale Hygiëne. Hiermee liggen de slagingspercentages van deelnemers ver boven de 90%.

Almarai

Almarai is ’s werelds grootste bedrijf in melkproducten. Learn2grow ontwikkelde samen met p2 managers een e-learning module over de concern brede Project Management methode van Almarai.

  

 

 

VO-content

Learn2grow ondersteunt VO-content om docenten te leren om zelf lesmateriaal te arrangeren op basis van de VO-content Stercollecties.
Daarnaast helpt Learn2grow VO-content bij de ontwikkeling van hun Learning Analytics Dashboard. 

U.NXT

Met de U.NXT bachelor opleiding leren studenten om kennis en creativiteit te gebruiken om problemen in bedrijven op een innovatieve manier te lossen. Met MOOCs leren studenten in hun eigen tempo. En door samen te werken aan praktische challenges leren ze om hun kennis en creativiteit toe te passen.
Learn2grow speelt een belangrijke rol in de opbouw van deze opleiding.

P2 Managers

Met de specialisten van p2 managers ontwikkelde learn2grow een e-learning module Project Management. Deze wordt door p2 gebruikt om de deelnemers aan het begin van een traject hetzelfde denkkader te geven. Hierdoor neemt de effectiviteit van klassikale coaching en training aanzienlijk toe.

Neem contact op over Learn2grow

Hoefweg 1, 2665 CB Bleiswijk
010 2 238 241
info @ learn2grow.nl