Selecteer een pagina
Wat is Learn2grow en wat zeggen anderen?

Even voorstellen

Wat is Learn2grow?

Ik ben Paul Westeneng. Ruim 10 jaar gelden ben ik Learn2grow gestart om docenten en opleiders te ondersteunen bij het vormgeven van toekomstgericht onderwijs.
Onderwijs dat alle leerlingen en studenten uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen, ongeacht achtergrond of niveau.
Onderwijs waarbij bewezen didactische principes waar zinvol worden gecombineerd met effectief gebruik van technologie.
Onderwijs dat leerlingen en studenten voorbereidt op hun toekomst.
Ik doe dat allemaal niet alleen, maar werk meestal samen in projecten met anderen.

Portfolio

Klant voorbeelden

Edu-Connect

Learn2grow is founding partner van Edu-Connect.
Met Edu-Connect kunnen leerlingen en studenten aangeven wat hun voortgang en hun motivatie is in een leerproces en wat hun resultaatverwachtingen zijn. Daarnaast biedt Edu-Connect de mogelijkheid om aan het einde van het leerproces succesfactoren en faalfactoren te identificeren.
Hiermee worden  docenten ondersteunt in een formatieve aanpak van hun lesprogramma’s.

SHO Horeca

Met de inhoudelijke experts van SHO Horeca ontwikkelde learn2grow een examentraining Sociale Hygiëne. Hiermee liggen de slagingspercentages van deelnemers ver boven de 90%.

Almarai

Almarai is ’s werelds grootste bedrijf in melkproducten. Learn2grow ontwikkelde samen met p2 managers een e-learning module over de concern brede Project Management methode van Almarai.

 

 

 

VO-content

Met VO-Content werkt Learn2grow samen voor het begeleiden van docenten op het gebied van Formatief Handelen, Ontwerpen en arrangeren van leermateriaal en diverse beleidsvraagstukken.
Daarnaast helpt Learn2grow VO-content bij de ontwikkeling van hun Learning Analytics Dashboard. 

U.NXT

Met de U.NXT bachelor en master opleiding leren studenten om kennis en creativiteit te gebruiken om problemen in bedrijven op een innovatieve manier te lossen. Met MOOCs leren studenten in hun eigen tempo. En door samen te werken aan praktische challenges leren ze om hun kennis en creativiteit toe te passen.
Learn2grow coordineerde het accreditatieproces van deze opleiding.

P2 Managers

Met de specialisten van p2 managers ontwikkelde learn2grow een online module Project Management als onderdeel van een blended learning traject. Hierdoor neemt de effectiviteit van de totale opleiding aanzienlijk toe. Daarnaast heeft Learn2grow p2 ondersteund bij de selectie en de implementatie van een nieuwe leeromgeving.

Aanbevelingen

Wat anderen zeggen

Paul really knows his stuff, is very loyal and works hard. 

 

 

Jan Willem Krooshof

Directeur, Lopexs BV

We kunnen er altijd weer van genieten dat je meer ziet en anders kijkt dan menig ander.

 

Bart Andriessen

Directeur, Andriessen en Partners

True professional: as an expert in e-learning and in his working methods. He is always willing to share his knowledge and ideas, never forgets to get results.

Carolien Bouwmans

Algemeen manager, Andriessen en Partners

Ik heb de afgelopen 4 jaar samengewerkt met Paul. Ik heb hem leren kennen als betrokken, flexibel en hard werkend. Hij denkt mee vanuit de klant en stelt zich pro-actief op. Hij is resultaat gericht en komt zijn afspraken na. Als persoon ook nog fijn om mee samen te werken: wat wil je nog meer!

Kees Versteeg

Directeur-bestuurder, Hondsrug College Emmen

Paul showed a good level of analysis skills and brought in the right ideas. He works well in stressful situation and can be relied on to maintain a calm approach. Paul was positively regarded among other colleagues in his work at Atos Origin.

 

 

Samir El Awadi

Global Account Director, Atos Origin

Paul is committed to what he is doing, with a great deal of creativity in the design and riguour in the execution. He is a real expert in pedagogical/IT related issues and learning. Working with him is an enrichment and a delight. He delivers value for money, without any doubt.

 

Walter Baets

Directeur, Notion Nijenrode

Neem contact op over Learn2grow

Hoefweg 1, 2665 CB Bleiswijk
06 41 47 21 37
info @ learn2grow.nl