P2 managers traint en coacht projectmanagers in complexe organisaties en bij grote infrastructurele projecten.
Met de specialisten van p2 managers ontwikkelde learn2grow een online leermodule die door p2 gebruikt wordt om de deelnemers aan het begin van een traject hetzelfde denkkader te geven. Hierdoor neemt de effectiviteit van coaching en training aanzienlijk toe.

 

Iedereen die een leidinggevende rol in de horeca vervult moet verplicht een theoretisch examen Sociale Hygiëne met goed gevolg afleggen. Dat is voor de meeste horeca medewerkers geen gemakkelijke opgave. De gemiddelde slagingspercentages zijn daarom vrij laag.
Met de inhoudelijke experts van SHO Horeca ontwikkelde learn2grow een examentraining waarmee de slagingspercentages van deelnemers ver boven de 90% liggen.

 

Hemofiliepatiënten hebben een tekort aan bloedstollingsmiddelen. Ze moeten daarom meerdere malen per dag zelf medicatie inspuiten en het simpele stoten van het hoofd is voor hen levensgevaarlijk.
Met de medische hemofilie deskundigen van Erasmus Medisch Centrum ontwikkelde learn2grow een online leerprogramma om de thuisbehandeling van hemofiliepatiënten te ondersteunen.
Hierdoor neemt zowel de kennis over wat te doen bij een noodsituatie en de vaardigheid in het dagelijks toedienen van de medicatie aantoonbaar toe.